Dakbedekking

Inspectie en vervanging van bitumen dakbedekking
Bitumen is een enorm sterke dakbedekking. Het is een materiaal dat in Nederland al ruim 70 jaar lang wordt gebruikt, voornamelijk op platte daken. Vroeger werd bitumen gebruikt om schepen waterdicht te maken. Dit zegt natuurlijk wel iets over de sterkte van dit materiaal, en betekent zeker dat het waterdicht is. Toch gaat ook dit materiaal niet eeuwig mee. Bij oudere bitumen daken komt het vaak voor dat de kwaliteit in de loop der jaren afneemt. Daarom is een tijdige inspectie en vervanging van uw bitumen dakbedekking een goed idee.
Onderhoud van uw bitumen dak

Uw dak wordt aangetast door de weersomstandigheden. Bitumen dakbedekking droogt in de loop van de jaren uit, en er ontstaan scheurtjes in het bitumen dakbedekking. In een vorst rijke periode komt er vocht in deze scheurtjes en bevriest het, waardoor de scheurtjes erger worden. Het dak zal dan niet meer geheel waterdicht zijn. Hierdoor zal het probleem alleen maar groter worden, omdat het water bij uw isolatie, dakbeschot of zelfs bij uw draagbalken kan komen. En in het ergste geval zal het gaan rotten waardoor er een grote schadepost ontstaan. Door tijdig een inspectie te doen, kunt u dan ook vele problemen voorkomen. lossenblok verzorgt een inspectie en vervanging van bitumen dakbedekking voor u!

Wat houdt een inspectie in?
Wij voeren een gratis dakinspectie uit, waardoor u direct op de hoogte bent van de staat van uw bitumen dakbedekking. Er zal gecontroleerd worden op de naadverbindingen, randaansluitingen en hemelwaterafvoeren. Door de inspectie tijdig te doen, kunnen een hoop problemen voorkomen worden. Heeft u al lekkage? Ook dan kunnen we een dakinspectie uitvoeren, en u snel van advies voorzien!

Tip! Exacte prijs weten? Boek een gratis inspectie!

Reserveer nu een gratis inspectie aan huis

Vul het formulier in om een afspraak in te plannen.

Onze werkwijze

Bij Andreas dakrenovatie weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Inschatting maken

Zonder voorrijkosten.

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend

Werk uitvoeren

Door vakmannen met goed apparatuur

Huis laten blinken

Uw huis weer als nieuw

Wat zeggen onze klanten

Reviewscores

4,6
4.6/5

28 beoordelingen

Anneke Jansen
Daken reinigen en impregneren
Lees verder
Ik ben zeer tevreden over de dakrenovatie die Andreas Dakrenovatie heeft uitgevoerd. Mijn dak was bedekt met mos en vuil, waardoor het er oud en verwaarloosd uitzag. Andreas heeft mijn dak grondig gereinigd en vervolgens geïmpregneerd. Het resultaat is verbluffend! Mijn dak ziet er nu weer als nieuw uit en is beschermd tegen toekomstige schade. Ik waardeer de professionaliteit en efficiëntie waarmee het team heeft gewerkt. Bedankt, Andreas Dakrenovatie!
Jan de Vries
Schoorstenen reinigen en impregneren
Lees verder
Andreas Dakrenovatie heeft onlangs mijn schoorstenen gereinigd en geïmpregneerd. Ik was onder de indruk van de kwaliteit van hun werk. Het team was goed georganiseerd, beleefd en zeer deskundig. Ze hebben de schoorstenen grondig gereinigd en vervolgens een hoogwaardig impregneermiddel aangebracht om ze te beschermen tegen vocht en schade. Ik voel me nu veel veiliger en geruster, wetende dat mijn schoorstenen in topconditie zijn. Ik kan Andreas Dakrenovatie ten zeerste aanbevelen!
Maria van Dijk
Dakbedekking
Lees verder
Ik wil Andreas Dakrenovatie bedanken voor het uitstekende werk dat ze hebben geleverd bij het vernieuwen van mijn dakbedekking. Mijn oude dakbedekking was versleten en lekte op verschillende plaatsen. Het team van Andreas heeft de oude dakbedekking verwijderd en vervangen door hoogwaardige materialen. Ze hebben nauwkeurig en efficiënt gewerkt, en het resultaat is fantastisch. Mijn dak is nu volledig waterdicht en ziet er prachtig uit. Ik ben erg blij met hun diensten!
Peter Bakker
Gevelreiniging
Lees verder
Ik ben zeer tevreden over de gevelreiniging die Andreas Dakrenovatie heeft uitgevoerd. Mijn gevel was bedekt met vuil, uitlaatgassen en andere verontreinigingen, waardoor het er oud en onaantrekkelijk uitzag. Het team van Andreas heeft de gevel grondig gereinigd en alle onzuiverheden verwijderd. Nu ziet mijn huis er weer fris en nieuw uit. Ik waardeer de professionele aanpak en het oog voor detail van Andreas Dakrenovatie. Geweldig werk!
Carla Hendriks
Complete metamorfose van de buitenkant van het huis
Lees verder
Andreas Dakrenovatie heeft een complete metamorfose van de buitenkant van mijn huis gerealiseerd, en ik ben absoluut blij met het resultaat. Ze hebben niet alleen mijn dak gereinigd en geïmpregneerd, maar ook de gevel grondig gereinigd en zelfs nieuwe dakbedekking aangebracht. Mijn huis ziet er nu als nieuw uit! Ik wil het hele team bedanken voor hun toewijding, vakmanschap en oog voor detail. Ik zou Andreas Dakrenovatie aan iedereen aanbevelen die zijn huis een opfrisbeurt wil geven.
Robert van der Berg
Daken reinigen en impregneren, gevels reinigen
Lees verder
Ik wil mijn oprechte waardering uitspreken voor Andreas Dakrenovatie, die mijn daken en gevels heeft gereinigd en geïmpregneerd. Ze hebben geweldig werk geleverd en het hele proces was zeer professioneel. Mijn daken waren bedekt met mos en vuil, en de gevels hadden hardnekkige vlekken. Andreas heeft alles grondig gereinigd en vervolgens geïmpregneerd om ze te beschermen tegen verdere schade. Nu ziet mijn huis er niet alleen schoon en fris uit, maar ik heb ook gemoedsrust wetende dat het goed beschermd is. Dank je wel, Andreas Dakrenovatie!
Previous
Next