Gevel behandeling

Gevel impregneren is een behandeling waarbij een beschermende laag op de buitenmuur van een gebouw wordt aangebracht om deze waterafstotend te maken. Dit wordt meestal gedaan door een hydrofobe coating op de gevel aan te brengen, waardoor het water niet in de muur kan dringen.

Het impregneren van een gevel is meestal nodig wanneer de gevel beschadigd is of als er tekenen van vochtproblemen zijn. Het kan ook nuttig zijn om het impregneren van de gevel te overwegen als de gevel wordt blootgesteld aan veel vocht, bijvoorbeeld als het gebouw zich in een regenachtig gebied bevindt.

Door het impregneren van de gevel wordt de levensduur van de gevel verlengd, omdat vocht en vuil minder snel in de gevel kunnen doordringen. Dit kan op termijn ook kosten besparen, omdat er minder onderhoud en reparaties nodig zijn. Het impregneren van de gevel kan ook helpen om de energie-efficiëntie van het gebouw te verbeteren, omdat er minder warmte verloren gaat via de gevel.

Gevel reinigen

Een gevel moet worden gereinigd als er zich vuil, algen, schimmels of andere vormen van verontreiniging op hebben opgehoopt. Dit kan de uitstraling van uw huis aanzienlijk beïnvloeden en de levensduur van de gevel verkorten.

Het is aan te raden om uw gevel minstens eenmaal per jaar te inspecteren om te bepalen of deze gereinigd moet worden. Als u zwarte of groene vlekken op uw gevel ziet, kan dit wijzen op de aanwezigheid van algen of schimmels. Als er vuil, stof of roet op uw gevel zit, kan dit er dof of verweerd uitzien en kan het de uitstraling van uw huis negatief beïnvloeden.

Het is belangrijk om uw gevel te laten reinigen door een professional om schade aan uw gevel en uw huis te voorkomen. De juiste reinigingstechniek hangt af van het type gevel, het soort vervuiling en de mate van vervuiling. Daarom is het verstandig om een professionele gevelreiniger te raadplegen voor advies op maat.

Over het algemeen geldt dat het reinigen van uw gevel het beste kan worden uitgevoerd in droge en milde weersomstandigheden. Dit is omdat het reinigingsproces water gebruikt en bij slecht weer kan dit tot schade leiden. Het is ook belangrijk om de juiste apparatuur te gebruiken om de gevel te reinigen om schade aan de gevel te voorkomen.

Tip! Exacte prijs weten? Boek een gratis inspectie!

Reserveer nu een gratis inspectie aan huis

Vul het formulier in om een afspraak in te plannen.

Onze werkwijze

Bij Andreas dakrenovatie weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Inschatting maken

Zonder voorrijkosten.

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend

Werk uitvoeren

Door vakmannen met goed apparatuur

Huis laten blinken

Uw huis weer als nieuw

Wat zeggen onze klanten

Reviewscores

4,6
4.6/5

28 beoordelingen

Anneke Jansen
Daken reinigen en impregneren
Lees verder
Ik ben zeer tevreden over de dakrenovatie die Andreas Dakrenovatie heeft uitgevoerd. Mijn dak was bedekt met mos en vuil, waardoor het er oud en verwaarloosd uitzag. Andreas heeft mijn dak grondig gereinigd en vervolgens geïmpregneerd. Het resultaat is verbluffend! Mijn dak ziet er nu weer als nieuw uit en is beschermd tegen toekomstige schade. Ik waardeer de professionaliteit en efficiëntie waarmee het team heeft gewerkt. Bedankt, Andreas Dakrenovatie!
Jan de Vries
Schoorstenen reinigen en impregneren
Lees verder
Andreas Dakrenovatie heeft onlangs mijn schoorstenen gereinigd en geïmpregneerd. Ik was onder de indruk van de kwaliteit van hun werk. Het team was goed georganiseerd, beleefd en zeer deskundig. Ze hebben de schoorstenen grondig gereinigd en vervolgens een hoogwaardig impregneermiddel aangebracht om ze te beschermen tegen vocht en schade. Ik voel me nu veel veiliger en geruster, wetende dat mijn schoorstenen in topconditie zijn. Ik kan Andreas Dakrenovatie ten zeerste aanbevelen!
Maria van Dijk
Dakbedekking
Lees verder
Ik wil Andreas Dakrenovatie bedanken voor het uitstekende werk dat ze hebben geleverd bij het vernieuwen van mijn dakbedekking. Mijn oude dakbedekking was versleten en lekte op verschillende plaatsen. Het team van Andreas heeft de oude dakbedekking verwijderd en vervangen door hoogwaardige materialen. Ze hebben nauwkeurig en efficiënt gewerkt, en het resultaat is fantastisch. Mijn dak is nu volledig waterdicht en ziet er prachtig uit. Ik ben erg blij met hun diensten!
Peter Bakker
Gevelreiniging
Lees verder
Ik ben zeer tevreden over de gevelreiniging die Andreas Dakrenovatie heeft uitgevoerd. Mijn gevel was bedekt met vuil, uitlaatgassen en andere verontreinigingen, waardoor het er oud en onaantrekkelijk uitzag. Het team van Andreas heeft de gevel grondig gereinigd en alle onzuiverheden verwijderd. Nu ziet mijn huis er weer fris en nieuw uit. Ik waardeer de professionele aanpak en het oog voor detail van Andreas Dakrenovatie. Geweldig werk!
Carla Hendriks
Complete metamorfose van de buitenkant van het huis
Lees verder
Andreas Dakrenovatie heeft een complete metamorfose van de buitenkant van mijn huis gerealiseerd, en ik ben absoluut blij met het resultaat. Ze hebben niet alleen mijn dak gereinigd en geïmpregneerd, maar ook de gevel grondig gereinigd en zelfs nieuwe dakbedekking aangebracht. Mijn huis ziet er nu als nieuw uit! Ik wil het hele team bedanken voor hun toewijding, vakmanschap en oog voor detail. Ik zou Andreas Dakrenovatie aan iedereen aanbevelen die zijn huis een opfrisbeurt wil geven.
Robert van der Berg
Daken reinigen en impregneren, gevels reinigen
Lees verder
Ik wil mijn oprechte waardering uitspreken voor Andreas Dakrenovatie, die mijn daken en gevels heeft gereinigd en geïmpregneerd. Ze hebben geweldig werk geleverd en het hele proces was zeer professioneel. Mijn daken waren bedekt met mos en vuil, en de gevels hadden hardnekkige vlekken. Andreas heeft alles grondig gereinigd en vervolgens geïmpregneerd om ze te beschermen tegen verdere schade. Nu ziet mijn huis er niet alleen schoon en fris uit, maar ik heb ook gemoedsrust wetende dat het goed beschermd is. Dank je wel, Andreas Dakrenovatie!
Previous
Next